Šijeme pro kluby a sportovní organizace

V Baby-Smile jsme vždy usilovali o to, abychom našim zákazníkům přinášeli kvalitní a pohodlné oblečení, které je nejen praktické, ale i stylové. Proto jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku o novou službu: šití na míru pro sportovní kluby, taneční skupiny a další organizace.

Oblečení na míru pro váš tým

Ať už jste součástí sportovního týmu, taneční skupiny, školního klubu nebo jiné organizace, nyní máte možnost nechat si u nás vyrobit oblečení přesně podle vašich představ. Nabízíme širokou škálu produktů, jako jsou teplákové soupravy, tričkakraťasy a další, které mohou být přizpůsobeny vašim specifickým potřebám a barevným schématům. Naše oblečení je vyrobeno z kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a maximální pohodlí při každodenním nošení.

1

Proč si vybrat Baby-Smile?

Každý kousek oblečení, který u nás vznikne, je šitý s láskou v České republice a navržený tak, aby vyhovoval vašim specifickým potřebám. Dbáme na maximální pohodlí a vysokou kvalitu materiálů, které obstojí v každodenním používání. Jsme také flexibilní, abychom mohli co nejlépe splnit vaše očekávání.

Jak objednat oblečení na míru?

Pokud máte zájem o oblečení na míru pro váš klub nebo organizaci, rádi vám připravíme cenovou nabídku podle vašich požadavků. Kontaktovat nás můžete přes formulář na našich webových stránkách, telefonicky, nebo e-mailem. Doba dodání se odvíjí od poptávaného množství a konkrétních produktů, obvykle je to však přibližně 1–2 týdny.

Máte-li jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat. V Baby-Smile jsme tu, abychom vám pomohli vyrobit oblečení, které bude skvěle reprezentovat váš tým!

2

Design Shoptak.cz | Platforma Shoptet